Fasadna elastična dekorativna žbuka BIOCAMPACT elastic u granulaciji od 0,7-1-1,2 i 1,5 mm. koja radi sa površinom. Idealna za demit i nestabilne fasade, kao i rekonstrukciju i obnovu postoječih.

Nagrada i priznanje „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ za 2020.tu godinu dodjeljena tvrtki MEDIACOMMERCE d.o.o. Savudrija.

Pročelje je obojano siloksan bojom nove generacije Silkos Torino, otporne na sve vremenske uvijete". Radove obavio Plavi oblutak.

Projekt rekonstrukcije 22 stupa sa Oikos proizvodom Travertino Romano u Veleučilištu Karlovac, bivšoj austrougarskoj vojarni Krsto Frankopan iz 19 stoljeća.

Ekološke boje svoju primjenu imaju u uređenju i dekoraciji apartmana i hotela visoke klase, a pri tome ispunjavaju i stroge svjetske standarde kakvoće i kvalitete. Pogledajte neke od eksluzivnih hotela koji su koristili Oikos rješenja pri uređenju. Pozivamo i sve ostale partnere koji su koristili Oikos boje pri uređenju svojih objekata, da nam pošalju svoje slike koje ćemo vrlo rado prezentirati na našim web stranicama.

Oikos boje našle su svoju primjenu i u očuvanju kulturne baštine. Ekološke boje za fasade koriste se za restauriranje starih povijesnih objekata sa posebnim garancijama trajnosti i postojanosti.

Zavirimo na trenutak u radionicu HNK-a Zagreb gdje se na čelu s akademskim slikarom Damirom Medvešekom kreiraju svi scenski radovi.

OIKOS ekološke boje i dekoracije su pronašle svoju primjenu i u sve popularnijem segmentu Industrijskog dizajna. Pogledajte neke od aplikacija OIKOS boja u dizajnerskim rješenjima.